KOOP GOEDKOOP uit VOORRAAD !

Thuislevering met eigen leveringsdienst

Via onze eigen leverdienst, proberen wij zo spoedig mogelijk uw bestelling tot bij u te krijgen. Grote toestellen en pakketten leveren wij zelf uit, kleine toestellen (kookplaten, kranen, dampkappen, toebehoren, …) worden uitgeleverd via PostNL.

Een levering wordt pas uitgevoerd eens alle toestellen aanwezig zijn en het openstaande saldo is betaald.

Als wij zelf leveren, nemen wij telefonisch contact met u op om de leverdatum in te plannen. Indien de levering via PostNL wordt uitgevoerd, ontvangt u per mail een Track&Trace, waarop u de levering kan volgen

Door de huidige Corona-pandemie heeft de productie bij de fabrikanten vertraging opgelopen en is het mogelijk dat een toestel langer dan voorzien niet leverbaar is. In dat geval kan u ons contacteren om een sneller leverbaar alternatief te zoeken of het beschikbare deel van uw bestelling al uit te leveren.

De avond voor de levering zal u vanaf 17:30 een mail van ons ontvangen met een tijdvak waarbinnen de levering zal plaatsvinden. Bij opmerkingen zoals een verkeerd leveradres of een tijdvak dat voor u niet past, belt u best tussen 09:00 en 18:00 naar het nummer 059/33 16 25 of stuurt u een mail naar internet@loeters.be.

Op de dag van de levering, belt de chauffeur u een 15-30 minuten op voorhand op. Uw bestelling wordt door onze chauffeur binnen geplaatst en oude toestellen worden meegenomen indien deze afgekoppeld en watervrij klaarstaan.

Onze chauffeurs hebben geen mogelijkheid tot betaling bij tijdens de levering, dus het openstaande saldo dient zeker vooraf betaald te zijn. Om de goede ontvangst van de levering te bevestigen, tekent u af en neemt onze chauffeur foto’s van de geleverde toestellen om, indien nodig, achteraf nog een controle te hebben.

<p style="margin-top: 0">
      
    </p>
© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap