Maak van goedkoop kopen een gewoonte

Over ons

ELEKTRO LOETERS, een gevestigde waarde in huishoudtoestellen sinds 1981

Het stichten van een familiale elektrozaak met oog op service, kwaliteit en scherpe prijzen was een ambitie van de oprichter. Dhr. Loeters creëerde een betrouwbaar adres onder de inwoners van de Vuurtorenwijk in Oostende, gekend voor zijn sterke service, groot aantal huishoudtoestellen op voorraad en goedkope prijzen. De eerste elektro winkel werd gevestigd in Oostende met een winkeloppervlak van 60m², een eigen herstellingsatelier en een bescheiden kantoorruimte.

In 1986, vijf jaar later, breidde de winkel uit naar een oppervlak van 300m² om de vraag en het toenemende aantal klanten te kunnen blijven dienen. Nog eens tien jaar later, in 1996, verhuisde Elektro Loeters in Oostende naar een pand van 700m². In de nieuwe winkel op de hoek van de straat, dr. E. Moreauxlaan 7, werd de focus vooral op keukens gelegd, waarbij Elektro Loeters staat voor een professionele plaatsing van duitse kwaliteitsmaterialen aan een lage prijs.

Vervolgens kwam de ambitie voor het openen van meerdere vestigingen. Zo bouwde Elektro Loeters een netwerk van 8 winkels uit, waaronder 1 winkel gespecialiseerd in keukens en de andere winkels in huishoudtoestellen aan internetprijzen.

Opening Elektro Loeters Ledeberg, Brusselsesteenweg 444
Opening Elektro Loeters Wevelgem, Kortrijkstraat 374
Opening Elektro Loeters Sint-Niklaas, Prins Boudewijnlaan 71-75 2
Opening Elektro Loeters Brugge, Oostendsesteenweg 12
Opening Elektro Loeters Gent, Nieuwewandeling 127
Opening Elektro Loeters Gits, Bruggesteenweg 297
Opening Elektro Loeters Antwerpen, Frans Beirenslaan 120

U kan ook afhalen in ons webdepot in Oostende. Sinds 2012 investeerde Elektro Loeters in een extra groot magazijn van wel 5000m²! Dankzij deze gigantische stockplaats kunnen we aan stockoptimalisatie doen. Loeters is steeds op zoek naar de beste prijs/kwaliteit voor hun huishoudtoestellen. Door onze ruime stockplaats kunnen we grotere hoeveelheden inkopen aan interessante prijzen. Alleen zo kunnen wij onze klanten de beste prijzen bieden.

Daarnaast is elke winkel een verlengde van onze stockruimte. Hierdoor kunnen onze klanten hun aangekocht toestel onmiddellijk uit stock of uit onze winkel meenemen.

Al meer dan dertig jaar streven we naar het verkopen van huishoudtoestellen aan scherpe prijzen. Onze webshop vormt dan ook een perfecte aanvulling op onze winkels, met nog meer beschikbare toestellen en technische informatie. Onze klanten kunnen het volste vertrouwen hebben in een aankoop bij Elektro Loeters, zowel online als offline. In onze winkels en webshop koop je wasmachines, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen en nog veel meer van merken met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding én met gericht advies. Heeft u een vraag over een toestel of bent u op zoek naar een geschikt apparaat? Contacteer ons. Bij Elektro Loeters helpen we u graag verder.

Ontdek onze winkels > Loeters Shops

Meer info

© 2019 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be