KOOP NU SOLDEN, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Prijsaanvraag

PRIJSAANVRAAG

.

HEEFT U EEN OFFERTE AANVRAAG ?

.

KLIK een TOESTEL AAN op onze webshop en kies voor "OFFERTE AANVRAGEN".

.

Of contacteer ons op ( +32 ) 059/33 16 25 of via internet@loeters.be .

.
.
.
.
.

BESTEL NU: VOORKOM MAANDENLANGE LEVERINGSTIJDEN BIJ ALLE FABRIKANTEN

Wellicht heeft u het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. ijzer) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips bij de fabrikanten.

Ons advies: Heeft u binnenkort toestellen nodig? Bestel nu op tijd om maandenlange leveringstijden en prijsverhogingen bij de fabrikanten te voorkomen. Koop toestellen die wij op voorraad hebben want deze zijn onmiddellijk beschikbaar.

Bij Loeters doen wij onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de laagste prijs bij u te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam voor u klaar.

KOOP NU: Betere prijs bij aankoop meerdere toestellen

Door de gigantische Loeters stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in elektro. Bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen bieden wij u een nog scherpere setprijs aan. Wij geven u ook de mogelijkheid voor verlengde garantie vanaf €39 op promotietoestellen.

Heeft u uw set inbouwtoestellen niet meteen nodig? Wij STOCKEREN uw "set inbouwtoestellen" GRATIS voor zes maanden.

Dus bij Loeters doen we er alles aan om u een minimale prijs en maximale service te bieden.

Vanaf meerdere inbouwtoestellen bieden wij u mogelijks nog lagere set-prijzen aan.

Heeft u een offerte aanvraag?

Klik een toestel aan op onze webshop en kies voor "offerte aanvragen".

ONS VERHAAL

Elektro Loeters, sinds 1981 specialist in inbouwtoestellen en witgoed

Al meer dan 40 jaar verkopen wij huishoudtoestellen en inbouwtoestellen.
Bent u op zoek naar een wasmachine, vaatwas, oven, dampkap, spoelbak, stofzuiger, droogkast, diepvries of zoveel meer ?
Koop online Loeters.be of ga langs in één van onze winkels.


U vindt onze
Loeters-winkels in West-, Oost- Vlaanderen en Antwerpen.

Onze service is niet enkel een webshop maar ook 8 winkels als aanspreekpunt. Door onze échte winkels kan u uw toestel onmiddellijk meenemen of krijgt u een snelle levering. De Loeters stockplaats én winkels zorgen voor een breed gamma met veel keuze en een ruime voorraad van onmiddellijk beschikbare toestellen. Elke Loeters winkel is ook een verlengde van de stockruimte. Wij bieden de "grootste voorraad huishoudtoestellen", tot wel 1000 stuks per winkel , dat is méér dan de grootste winkelketen.

Dankzij onze hands-on ervaring met huishoudoestellen van de beste merken (Siemens, Bosch, AEG, Neff, Zanussi, Whirlpool, Samsung, Smeg, Novy, Falcon, Franke, Blanco, enz.) beschikken wij over een hoog niveau van professionele kennis en service. Onze verkopers hebben een gedreven productkennis en ondersteunen onze klanten met gratis winkeladvies.

Koop NU onze grote voorraad. Krijg AFHAALKORTING en GRATIS GESCHENK bij AFHALING in onze winkels. Of kies voor thuislevering.

WAAROM ZIJN WIJ ZO GOED(KOOP)

-- ONZE 8 WINKELS EN CENTRALE STOCKPLAATS

Elke Loeters winkel is ook een stockplaats. In onze winkels kan u de toestellen bekijken en kiezen en direct meenemen naar huis.
Onze grote centrale stockplaats -met 7000m² extra stock- vult snel de winkels aan, maar levert ook rechtstreeks aan huis of naar een winkel van uw keuze.
Winkels en stockplaats zijn stock, zo besparen wij kosten.

-- EXTRA SERVICE

Toestellen niet meteen nodig? Betaal NU een voorschot van 10% en wij STOCKEREN uw "set inbouwtoestellen" GRATIS voor 6 maanden!

-- SCHAALGROOTTE

Wij hebben 8 winkels in Vlaanderen, een gigantische stockplaats én een webshop. Zo kunnen wij goedkoop aankopen. Zo besparen wij kosten. We hebben 700 tot 1000 huishoudtoestellen per winkel aanwezig (dat is meer dan de grootste winkelketen).

-- SLIM PRODUCTGAMMA

Stock-optimalisatie zit in ons bloed. Steeds zijn wij op zoek hoe en waar we goedkoper kunnen aankopen. We volgen de beste toestellen prijs/kwaliteit, zoals ook in testaankoop vermeld.
Door onze ruime stockplaats kunnen we toestellen in grotere hoeveelheden kopen wanneer de leveranciers/merken aanbiedingen hebben. Dit winst voordeel in aankoop spelen we door naar onze klanten.

Loeters Winkels

Elektro Loeters Oostende, Dr. Ed. Moreauxlaan 7
Elektro Loeters Melle, Brusselsesteenweg 43
Elektro Loeters Wevelgem, Kortrijkstraat 374
Elektro Loeters Sint-Niklaas, Heidebaan 21
Elektro Loeters Brugge, Oostendsesteenweg 12
Elektro Loeters Oostakker (Gent), Antwerpsesteenweg 1074
Elektro Loeters Gits, Bruggesteenweg 297
Elektro Loeters Antwerpen, Frans Beirenslaan 120

U kan ook afhalen in ons webdepot in Oostende. Sinds 2012 investeerde Elektro Loeters in een extra groot magazijn van wel 5000m²! Dankzij onze gigantische stockplaats kunnen we aan stockoptimalisatie doen. Loeters is steeds op zoek naar de beste prijs/kwaliteit voor huishoudtoestellen. Door onze ruime stockplaats kunnen we grotere hoeveelheden inkopen aan interessante prijzen. Alleen zo kunnen wij onze klanten de beste prijzen bieden.

Al meer dan veertig jaar streven we naar het verkopen van huishoudtoestellen aan scherpe prijzen. Onze webshop vormt dan ook een perfecte aanvulling op onze winkels, met nog meer beschikbare toestellen en technische informatie. Onze klanten kunnen het volste vertrouwen hebben in een aankoop bij Elektro Loeters, zowel online als offline. In onze winkels en webshop koop je wasmachines, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen en nog veel meer van merken met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding én met gericht advies. Heeft u een vraag over een toestel of bent u op zoek naar een geschikt apparaat? Contacteer ons. Bij Elektro Loeters helpen we u graag verder.

GARANTIE

Wij verkopen steeds nieuwe toestellen in volledige verpakking met 2 jaar fabrieksgarantie.

Extra service bij Loeters: 5 jaar verlengde garantie voor 39 euro op promotietoestellen.

AFHALING

Onze klanten krijgen "AFHAALKORTING" EN GRATIS GESCHENK bij afhaling van een toestel in onze winkel.

LEVERING

Wij hebben een eigen leveringsdienst die snel levert in Vlaanderen en Wallonie binnen zeer korte termijn.

Ontdek onze winkels > Loeters Shops

Meer info

© 2024 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap