KOOP NU GOEDKOOP, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Veilig betalen

Shop in onze winkels of online op Loeters.be

Welke betalingsmogelijkheden zijn er in onze winkels en via de webshop?
In onze Loeters winkels kunt u betalen met cash, Bancontact, kredietkaart (Visa, Mastercard), ecocheques (Sodexo, Edenred, Ecopass... ) en cadeaucheques. Meer info over betaling met ecocheques vindt u hier.

Bij een online bestelling kunt u rechtstreeks betalen met Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Ideal.
U kunt eveneens betalen via een klassieke overschrijving op rekeningnummer BIC BE30 3800 0517 3811.

Moet ik een voorschot betalen wanneer ik een artikel bestel?
Bij een bestelling in onze winkels wordt een voorschot van 10% met een minum bedrag van €50 gevraagd. Bij een online bestelling op onze website dient er volledig betaald te worden als je kiest voor thuislevering. Als je echter kiest voor afhaling in de winkel, betaalt u een voorschot van onze website en de rest bij afhaling. U kan uw offerte ook bevestigen via de klassieke overschrijving met vermelding van het offertenummer. Alvorens wij uitleveren, vragen wij om het volledige saldo bedrag te betalen.

Veilig betalen bij Loeters
Wij maken gebruik van een internetbeveiliging zodra je onze website bezoekt.
U herkent de beveiligde internetverbinding aan het 'groene slotje' in uw browser als u onze website www.loeters.be bezoekt. Hiermee worden uw transactiegegevens versleuteld behandeld bij betalingen op onze webshop. Zie printscreen hieronder:Shoppen bij Loeters.be is 100% veilig.

Btw-vrij leveren
Een intracommunautaire levering is een levering tussen een koper Btw-belastingsplichtige en een verkoper Btw-belastingsplichtige die beiden in een andere EU-lidstaat gevestigd zijn.
Stel dat jij een Nederlands bezorgadres hebt én je bent een Nederlands Btw-belastingsplichtige, dan kun je BTW-vrij kopen in onze winkels en op de Loeters webshop.

Contacteer ons via internet@loeters.be met vermelding van uw facturatiegegevens, of kom langs in onze winkels, en wij brengen uw btw-vrije aankoop inorde.

Kan ik een duplicaat van mijn factuur krijgen? Natuurlijk, stuur een mail naar internet@loeters.be en vermeld uw naam, adres, gegevens van het toestel en factuurnummer. U kunt ook terecht op het nummer +3259/33.16.25 en dit van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u en op zaterdag tussen 9u en 18u. Ik ben mijn aankoopbon verloren. Wat nu? Mail naar internet@loeters.be en vermeld uw naam, adres, gegevens van het toestel en datum van aankoop.© 2024 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap