Maak van goedkoop kopen een gewoonte!

Wasmachines AEG

WASVERZORGING OP EEN NIEUW NIVEAU

Het is tijd om beter zorg te dragen voor de kleding die ons lief is. AEG wasmachines zijn de beste manier om uw kleding als nieuw te laten aanvoelen. Ze zijn zelfs geschikt voor die unieke kledingstukken die meer zijn dan alleen een stuk stof. Onze wasmachines bieden ongekende zachtheid en uitstekende wasresultaten met een zo laag mogelijk energieverbruik.

DE ULTIEME BESCHERMER VAN UW LITTLE BLACK DRESS

De baanbrekende SoftWater-technologie in de AEG 9000 Serie wasmachines verwijdert onzuiverheden in het water die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. Wasmiddelen en wasverzachters worden efficiënter met water gemengd voor een grondige wasbeurt op lage temperaturen. De optimale kwaliteit van het water zorgt ervoor dat stoffen zacht blijven aanvoelen en kleuren er langer optimaal blijven uitzien. Deze zachte bescherming houdt kleuren stralend en zorgt ervoor dat zwarte kledingstukken er blijven uitzien zoals op de dag dat u ze kocht.

ZORG DRAGEN VOOR KLEDIJ ZONDER ENIG COMPROMIS

Voor wat betreft de verzorging van uw favoriete kleding is er geen reden tot compromis. Met de 9000 Serie wasmachines bereikt u dezelfde grondige reiniging van een wasbeurt op 60°C bij slechts 30°C. Dit is minder belastend voor de kleuren van uw favoriete kleding; de kleuren blijven langer stralend en helder.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap