Maak van goedkoop kopen een gewoonte!

Samsung SmartThings

Samsung SmartThings

Meer slimme apparaten, één slimme app.

Verbind, automatiseer en beheer al uw Samsung- en SmartThings-apparaten en elektronica met één gebruiksvriendelijke app.

Omdat slim eenvoudig moet zijn, hoeveel apparaten u ook in uw huis hebt.

Maak verbinding met een huis vol apparaten.

SmartThings werkt met steeds meer apparaten. Zoek gewoon naar het label Works with SmartThings.

Wasmachine

Droger

Robotstofzuiger

Koelkast

Oven

Kookplaat

Eenvoudige installatie.

U kunt meteen aan de slag met een Samsung Account. Nadat u uw SmartThings-profiel hebt gemaakt, vindt de app automatisch de compatibele apparaten. Nodig vrienden en familie met een paar tikken uit als u klaar bent.

Handsfree bediening.

Gebruik Bixby op uw Galaxy-telefoon om uw slimme apparaten met uw stem te regelen. Pas de temperatuur aan of speel muziek af door een simpele opdracht uit te spreken.

Elk apparaat moet verbinding hebben met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk.

* Voor samenwerking via SmartThings moeten alle apparaten zijn geregistreerd bij één Samsung Account.

* Technologie, functies en voorzieningen kunnen per land, provider, netwerkomgeving of product verschillen en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

* Tik op de ondersteunde apparaten op het app-dashboard om de compatibiliteit te controleren.

Zoek het Works with SmartThings-logo op het product of de verpakking.

* Bixby is beperkt tot bepaalde talen en accenten/dialecten.

Wie een vooruitstrevende Samsung FamilyHub in huis heeft, kan zelfs de inhoud van de koelkast checken tijdens het inkopen doen in de supermarkt. De koelkast stuurt daarvoor een simpele foto van zijn binnenkant naar de smartphone.

Het 21,5-inch grote scherm van de Samsung FamilyHub fungeert als de centrale commandopost in de slimme woning. Recepten opzoeken, tv-koks bekijken, social media checken, het kan allemaal. Maar je kan er vooral de andere toestellen in het netwerk mee aansturen. Zo kan je de Samsung AddWash wasmachine timen of de Samsung POWERBot robotstofzuiger activeren. Of je stuurt er de toestellen mee aan die dankzij het open systeem Samsung Connect mee geïntegreerd zijn in het thuisnetwerk.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap