Maak van goedkoop kopen een gewoonte!

Advies over Bosch wasmachines


SERIE 2 vs SERIE 4

TECHNIEK
SERIE 2 SERIE 4
Deze wasmachine werkt met 3 verschillende technologieën: AllergiePlus, VarioPerfect, en ActiveWater. AllergiePlus spoelt uw wasgoed extra goed waardoor deze wasmachines uitermate geschikt zijn voor mensen met een delicate en prikkelbare huid. De VarioPerfect-technologie geeft u bij iedere wasbeurt de keuze uit sneller of zuiniger te wassen. Kiest u voor het SpeedPerfect-programma dan wordt de wastijd tot 65% verkort. Kiest u voor het EcoPerfect-programma dan wast u tot 50% zuiniger. De ActiveWater-automaat detecteert de lading van uw wasmachine en past zo zijn water- en energieverbruik aan. Zo worden kleine hoeveelheden ook zuinig gewassen en uw water- en energieverbruik zo klein mogelijk gehouden.
Deze wasmachine maakt gebruik van 4 technologieën: AllergiePlus, VarioPerfect, ActiveWater, en AntiVibration Design. Dit speciale design van de zijwanden zorgt ervoor dat uw wasmachine uiterst stil is. Het vermijdt trillingen en vergroot zo de stabiliteit van uw wasmachine.
VULGEWICHT EN TOERENTAL
SERIE 2 SERIE 4
Het vulgewicht van een Serie 2 wasmachine is 7kg. Het maximale toerental is 1400 t/min. Een toestel uit deze serie is geschikt voor u als u een beperkt aantal keren per week wast. Het vulgewicht van een Serie 4 wasmachine is 7kg. Het maximale toerental is 1400 t/min. Een toestel uit deze serie is geschikt voor u als u een beperkt aantal keren per week wast.
SERIE 4 vs SERIE 6

TECHNIEK
SERIE 4 SERIE 6
Deze wasmachine maakt gebruik van 4 technologieën: AllergiePlus, VarioPerfect, ActiveWater, en AntiVibration Design. Dit speciale design van de zijwanden zorgt ervoor dat uw wasmachine uiterst stil is. Het vermijdt trillingen en vergroot zo de stabiliteit van uw wasmachine. Serie 6 wasmachines met EcoSilence Drive beschikken over een buitengewoon krachtige en duurzame motor. Deze wasmachine onderscheidt zich door zijn hoge energie-efficiëntie, snelheid en zeer laag stroomverbruik
VULGEWICHT EN TOERENTAL
SERIE 4 SERIE 6
Het vulgewicht van een Serie 4 wasmachine is 7kg. Het maximale toerental is 1400 t/min. Een toestel uit deze serie is geschikt voor u als u een beperkt aantal keren per week wast. Het vulgewicht van een Serie 6 wasmachine is 8-9kg; Het maximale toerental is 1400 t/min. Deze wasmachines zijn geschikt voor mensen die bijna dagelijks of dagelijks hun wasmachine gebruiken of grote items zoals jassen en dekbedden willen wassen.
SERIE 6 vs SERIE 8

TECHNIEK
SERIE 6 SERIE 8
Serie 6 wasmachines met EcoSilence Drive beschikken over een buitengewoon krachtige en duurzame motor. Deze wasmachine onderscheidt zich door zijn hoge energie-efficiëntie, snelheid en zeer laag stroomverbruik Serie 8 wasmachines hebben alle technologieën die de onderliggende series ook hebben, maar worden gekenmerkt door hun bijzonder design. Het aangepaste design van de draaiknop en het LED-display zorgen voor een betere look en verhogen het gebruiksgemak.
VULGEWICHT EN TOERENTAL
SERIE 6 Serie 8
Het vulgewicht van een Serie 6 wasmachine is 8-9kg; Het maximale toerental is 1400 t/min. Deze wasmachines zijn geschikt voor mensen die bijna dagelijks of dagelijks hun wasmachine gebruiken of grote items zoals jassen en dekbedden willen wassen. Het vulgewicht van een Serie 8 wasmachine is 9kg. Het maximale toerental is 1400-1600 t/min. Dit is een geschikt type wasmachine voor mensen die dagelijks willen wassen.
SERIE 8 vs HomeProfessional

TECHNIEK
SERIE 8 HomeProfessional
Serie 8 wasmachines hebben alle technologieën die de onderliggende series ook hebben, maar worden gekenmerkt door hun bijzonder design. Het aangepaste design van de draaiknop en het LED-display zorgen voor een betere look en verhogen het gebruiksgemak. HomeProfessional wasmachines worden door Bosch steeds uitgerust met de nieuwste innovaties. Een aantal voorbeelden van deze technologieën zijn: Antivlekkensysteem Plus, en 4D Wassysteem met Intensive Plus. Het Antivlekkensysteem Plus bestrijdt de hardnekkigste vlekken om uw was perfect schoon te krijgen. Het 4D Wassysteem met Intensive Plus mengt uw wasmiddel eerst met water vooraleer deze mix aan uw wasgoed wordt toegevoegd. Samen met een hoge draaisnelheid zorgt dat ervoor dat uw wasmiddel zich beter verdeelt over uw wasgoed en uw wasgoed langer als nieuw blijft.
VULGEWICHT EN TOERENTAL
SERIE 8 HomeProfessional
Het vulgewicht van een Serie 8 wasmachine is 9kg. Het maximale toerental is 1400-1600 t/min. Dit is een geschikt type wasmachine voor mensen die dagelijks willen wassen. Het vulgewicht van een HomeProfessional wasmachine is 9kg. Het maximale toerental is 1600 t/min. Dit is een geschikt type wasmachine voor mensen die dagelijks willen wassen en dit toestel voor meer professionele doeleinden willen gebruiken.
ALGEMENE INFORMATIE

PRECIEZE DOSERING EN VERBETERDE ZORG VOOR KLEDING
Wasmiddel is onmisbaar voor het behalen van goede wasresultaten. Hierbij is het essentieel dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt. Dankzij de nieuwe i-DOS-technologie met precieze dosering hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het gebruik van te veel of te weinig wasmiddel of wasverzachter.

INTELLIGENT WASSEN
Onze wasmachines en droogkasten zijn voorzien van verschillende functies die ontworpen zijn om propere resultaten te bereiken, met een minimaal verbruik van energie, water en moeite. Maar onze wasexpertise reikt verder dan uitstekende toestellen, we bieden ook alle accessoires aan die u nodig heeft om elke keer weer perfecte resultaten te behalen.

BEDIENING OP AFSTAND
Sommige wasmachines en droogkasten van Bosch zijn uitgerust met HomeConnect. Dit laat u toe om uw wasmachine te bediening via de HomeConnect App, ook al bent u fysiek niet aanwezig. Bent u bijvoorbeeld uw wasmachine vergeten te starten, dan is dit geen probleem. Met 1 klik op de App, bestuurt u uw wasmachine alsof u op dat moment thuis zou zijn.

WELKE CAPACITEIT HEB IK NODIG?
IK DRAAI … KEER PER WEEK EEN WAS IN MIJN MACHINE BENODIGDE CAPACITEIT
< 4 keer/week 6-7 kg (tenzij u vaak grote items wast zoals jassen en dekbedden)
4 – 6 keer/week 8 kg
> 6 keer per week 9-10 kg

HOEVEEL RUIMTE HEEFT U?
60 cm breed voorlader wasmachine
40 cm breed bovenladerwasmachine
Het is handig om te weten dat u voor een voorlader wasmachine moet kiezen als u er een droogkast bovenop wilt plaatsen
Belangrijke tip: Als u een kleine wasruimte heeft, overweeg dan een 2-in-1 was/droogcombinatie aan te schaffen. Hiermee kunt u snel wassen en drogen in één moeite.

WANNEER WILT U WASSEN?
Kies een machine met startuitstel zodat u de start van de cyclus kunt uitstellen naar een tijd die u schikt: ´s avonds laat of ´s ochtends vroeg voor goedkopere energierekeningen en gemak.

HOE DROOGT U UW KLEDING?
Kies voor een wasmachine met een hogere centrifugeersnelheid voor kortere droogtijden. Hoe sneller u uw kleding tijdens de wascyclus laat centrifugeren, hoe meer vocht eruit gedraaid wordt. Uw was is daardoor sneller droog.
Belangrijke tip: Vergeet niet de centrifugeersnelheid lager te zetten voor uw fijne was, zodat die langer zijn vorm behoudt. Onze wasmachines met ÖKOMix-technologie verspreiden de wasverzachter gelijkmatiger over de kleding wat bijdraagt aan een beter droogresultaat.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap