Maak van goedkoop kopen een gewoonte

Advies over AEG wasmachines

6000 SERIE vs. 7000 SERIE

TECHNIEK

6000 SERIE 7000 SERIE
Deze wasmachine werkt enkel met de ProSense®-technologie. Hierbij wordt automatisch elke lading gemeten en wordt het programma aangepast zodat uw kleding de beste behandeling geniet. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat uw kleding nooit te lang gewassen wordt. Uw kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en u bespaart bovendien water en energie. Deze wasmachine maakt gebruik van 2 technologieën: ProSense®-technologie en ProSteam®-technologie. Deze laatste gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat u ze meteen weer kunt dragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen zodat u uw kleding nauwelijks hoeft te strijken. U kunt ook elke wascyclus afsluiten met een zacht stoomprogramma om kreuken met een derde te verminderen.

ENERGIEVERBRUIK

6000 SERIE
7000 SERIE
Een 6000 serie wasmachine heeft een energieklasse A+++ - 20%. Een 7000 serie wasmachine heeft een energieklasse A+++ - 30%.

VULGEWICHT

6000 SERIE 7000 SERIE
Het vulgewicht van een 6000 serie wasmachine kan variëren van 7 tot 9 kg. Afhankelijk van het aantal keer per week dat u uw wasmachine gebruikt, kunt u kiezen voor de meest geschikte capaciteit.
Het vulgewicht varieert van 8 tot 9 kg. Ook hier kunt u opteren voor de meest geschikte capaciteit afhankelijk van het aantal keer dat u uw wasmachine per week gebruikt. Is de capaciteit groter dan wat u effectief nodig heeft, dan meet de ProSense®-technologie automatisch de lading en wordt het programma automatisch aangepast net zoals bij een 6000 serie wasmachine.

7000 SERIE vs. 8000 SERIE

TECHNIEK

7000 SERIE 8000 SERIE
Deze wasmachine maakt gebruik van 2 technologieën: ProSense®-technologie en ProSteam®-technologie. Deze laatste gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat u ze meteen weer kunt dragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen zodat u uw kleding nauwelijks hoeft te strijken. U kunt ook elke wascyclus afsluiten met een zacht stoomprogramma om kreuken met een derde te verminderen. 8000 serie wasmachines met ÖKOMix-technologie mengen wasmiddel en wasverzachter vooraf met water, voordat ze in de trommel terecht komen. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een uiterst gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter met als resultaat een grondigere en directe reiniging. Daarnaast hebben de 8000 serie wasmachines ook de ProSense®-technologie en ProSteam®-technologie zoals in de 7000 serie.

ENERGIEVERBRUIK

7000 SERIE 8000 SERIE
Een 7000 serie wasmachine heeft een energieklasse A+++ - 30%. Een 8000 serie wasmachine heeft een energieklasse A+++ - 50%.

VULGEWICHT

7000 SERIE 8000 SERIE
Het vulgewicht varieert van 8 tot 9 kg. Ook hier kunt u opteren voor de meest geschikte capaciteit afhankelijk van het aantal keer dat u uw wasmachine per week gebruikt.
Het vulgewicht van de 8000 serie wasmachines komt overeen met deze van de 7000 serie en varieert dus tussen de 8 tot 9 kg. Ook hier wordt het programma automatisch aangepast via de ProSense®-technologie.
8000 SERIE vs. 9000 SERIE
TECHNIEK
8000 SERIE 9000 SERIE
8000 serie wasmachines met ÖKOMix-technologie mengen wasmiddel en wasverzachter vooraf met water, voordat ze in de trommel terecht komen. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een uiterst gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter met als resultaat een grondigere en directe reiniging. Daarnaast hebben de 8000 serie wasmachines ook de ProSense®-technologie en ProSteam®-technologie. 9000 serie wasmachines bezitten naast de ProSense®-technologie, ProSteam®-technologie en ÖKOMix-technologie ook over de SoftWater-technologie verwijdert onzuiverheden in het water die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. Wasmiddelen en wasverzachters worden efficiënter met water gemengd voor een grondige wasbeurt op lage temperaturen. De optimale kwaliteit van het water zorgt ervoor dat stoffen zacht blijven aanvoelen en kleuren er langer optimaal blijven uitzien. Deze zachte bescherming houdt kleuren stralend en zorgt ervoor dat zwarte kledingstukken er blijven uitzien zoals op de dag dat u ze kocht.
ENERGIEVERBRUIK
8000 SERIE 9000 SERIE
Een 8000 serie wasmachine heeft een energieklasse A+++ - 50%. Een 9000 serie wasmachine heeft een energieklasse A+++ 65%.
VULGEWICHT
8000 SERIE 9000 SERIE
Het vulgewicht van de 8000 serie wasmachines varieert tussen 8 en 9 kg. 9000 serie wasmachines hebben een vulgewicht van 9 kg. De ProSense®-technologie past automatisch het wasprogramma aan indien er minder dan 9 kg ingeladen wordt.
ALGEMENE INFORMATIE

WOL WASSEN IN DE WASMACHINE?

U dacht misschien dat het onmogelijk was om wol te wassen in de wasmachine, maar Woolmark, 's werelds toonaangevende instantie voor wol, is het daar niet mee eens. Zij hebben onze wasmachines grondig getest en vonden deze voldoende zacht om wollen kledij te wassen. Dus wanneer u het Woolmark Blue label ziet, kan u erop vertrouwen dat u uw favoriete wollen truitje, dat alleen met de hand gewassen mag worden, veilig in de wasmachine kan wassen.


PRECIEZE DOSERING EN VERBETERDE ZORG VOOR KLEDING
Wasmiddel is onmisbaar voor het behalen van goede wasresultaten. Hierbij is het essentieel dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt. Dankzij de nieuwe Autodose-technologie met precieze dosering hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het gebruik van te veel of te weinig wasmiddel of wasverzachter.ue label ziet, kan u erop vertrouwen dat u uw favoriete wollen truitje, dat alleen met de hand gewassen mag worden, veilig in de wasmachine kan wassen.

HET DROOMTEAM
Combineer de AEG 8000 Serie wasmachines en droogkasten en geniet van alle voordelen van de ÖKOMix-technologie en het revolutionaire AbsoluteCare® systeem. Ontdek de zachte en voorzichtige verzorging van uw meest delicate kledij, waardoor het lijkt alsof het met de hand gewassen en liggend gedroogd is. Zelfs de waterafstotende membranen in luchtdoorlatende sportkleding worden hersteld door middel van innovatieve, nieuwe Outdoorprogramma's. Kleuren, texturen en vezels worden beter dan ooit beschermd.

INTELLIGENT WASSEN

Onze wasmachines en droogkasten zijn voorzien van verschillende functies die ontworpen zijn om propere resultaten te bereiken, met een minimaal verbruik van energie, water en moeite. Maar onze wasexpertise reikt verder dan uitstekende toestellen, we bieden ook alle accessoires aan die u nodig heeft om elke keer weer perfecte resultaten te behalen. De AEG sokkel is bijvoorbeeld één van de items die wassen eenvoudiger maken. Deze sokkel verhoogt uw wasmachine waardoor het eenvoudiger is om uw wasgoed in en uit te laden.

WELKE CAPACITEIT HEB IK NODIG?

IK DRAAI … KEER PER WEEK EEN WAS IN MIJN MACHINE BENODIGDE CAPACITEIT
< 4 keer/week 6-7 kg (tenzij u vaak grote items wast zoals jassen en dekbedden)
4 – 6 keer/week 8 kg
> 6 keer per week 9-10 kg

HOEVEEL RUIMTE HEEFT U?
60 cm breed voorlader wasmachine
40 cm breed bovenladerwasmachine
Het is handig om te weten dat u voor een voorlader wasmachine moet kiezen als u er een droogkast bovenop wilt plaatsen
Belangrijke tip: Als u een kleine wasruimte heeft, overweeg dan een 2-in-1 was/droogcombinatie aan te schaffen. Hiermee kunt u snel wassen en drogen in één moeite.

WANNEER WILT U WASSEN?
Kies een machine met startuitstel zodat u de start van de cyclus kunt uitstellen naar een tijd die u schikt: ´s avonds laat of ´s ochtends vroeg voor goedkopere energierekeningen en gemak.

HOE DROOGT U UW KLEDING?
Kies voor een wasmachine met een hogere centrifugeersnelheid voor kortere droogtijden. Hoe sneller u uw kleding tijdens de wascyclus laat centrifugeren, hoe meer vocht eruit gedraaid wordt. Uw was is daardoor sneller droog.
Belangrijke tip: Vergeet niet de centrifugeersnelheid lager te zetten voor uw fijne was, zodat die langer zijn vorm behoudt. Onze wasmachines met ÖKOMix-technologie verspreiden de wasverzachter gelijkmatiger over de kleding wat bijdraagt aan een beter droogresultaat.
© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be