Maak van goedkoop kopen een gewoonte!

Advies over AEG ovens met stoom

Waarom koken met stoom?


  • Koken in een oven met stoomfunctie is supereenvoudig. Kies de juiste optie en uw gerecht is klaar in 1-2-3.
  • Perfectioneren van uw gerechten. Stoom is essentieel voor wie gezond maar toch lekker wil koken, aangezien stomen een vetarme, maar zeer voedzame manier van koken is.
  • Maximale controle via een vochtigheidssensor zorgt ervoor dat uw gerecht geen kans loopt op uitdroging en u dus het perfecte resultaat krijgt.
  • Stoombereidingen zijn zeer veelzijdig: u kan zowel brood/patisserie, vlees, vis en groenten bereiden door te stomen en u kan zelfs sous-vide koken in een stoomoven.

De Verschillende Smaakmakers bij AEG


AEG heeft verschillende soorten stoomovens in hun gamma. De 4 mogelijkheden zijn: SteamPro, SteamBoost, SteamCrisp, SteamBake

De SteamPro heeft 3 kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. U kan hier ook sous-vide bakken. Dit zorgt ervoor dat het vocht aanwezig blijft en dat u kan genieten van uitzonderlijke smaken.
De SteamBoost heeft 3 kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. Stoom zorgt voor een geleidelijke garing in de kern en voor een heerlijke malsheid. De Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur.
De SteamCrisp zorgt voor de perfecte mix tussen sappige en malse gerechten binnenin die toch mooi goudgeel en krokant zijn aan de buitenkant.
De SteamBake is uw vriend bij het maken van brood en patisserie. De Stoomfunctie zorgt voor een zachte en smeuïge binnenkant en een krokante buitenkant.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap