KOOP GOEDKOOP uit VOORRAAD !

Fornuizen

MEEST VERKOCHTE TOESTELLEN

7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Fornuis kopen bij Elektro Loeters
Fornuizen zijn vrijstaande kookplaten met ovenfunctie, die geschikt zijn voor elke vorm van koken. Bij Elektro Loeters bieden we een ruim assortiment aan luxe fornuizen van Falcon, Smeg, Boretti, AGA, Gorenje, AEG, Zanussi, Siemens, Bosch en meer. We kiezen enkel de beste materialen, of u nu van een traditioneel fornuis houdt of de voorkeur geeft aan een design kookfornuis. U kan kiezen uit een kookfornuis met gaskookplaat, inductiekookplaat, vitrokeramische of elektrische kookplaat. Daarnaast heeft u de keuze uit brede fornuizen, met extra kookzones en extra brede ovens. Voor wie op zoek is naar een goedkoop maar toch kwalitatief fornuis, is een fornuis met gaskookplaat de ideale oplossing. Dit fornuis is goedkoper in aanschaf maar vraagt wel iets meer werk in onderhoud en reiniging.
Heeft u vragen bij het kopen van het juiste fornuis? Stel ze aan één van onze medewerkers online of in onze winkel. Bij Elektro Loeters zoeken we samen met u naar het gepaste fornuis.

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap