Elektro inbouw specialist

Levering met *Full service

Ja, ik neem een levering met full service (= aansluiting toestel)

Voor aankoop van "vrijstaande" toestellen uit de winkel is de aansluiting van het toestel inbegrepen bij de levering.
Levering op verdiep is enkel mogelijk indien er een lift beschikbaar is.

Waarom kiezen voor full service via onze webshop?

Uw nieuw toestel wordt geleverd, uitgepakt en aangesloten. Levering t.e.m. 3e verdiep in een huis zonder lift bij selecte toestellen. Enkel in Benelux.Onze toestellen met beschadigde verpakking zijn enkel voor afhaling in onze winkels. Bel ons even op +3259/33 16 25 voor meer info.

Hierbij geven wij nog enkele richtlijnen mee opdat online aankoop vlot verloopt:

Als u wenst dat wij het oud apparaat meenemen, vragen wij om het oud toestel klaar te zetten aan de voordeur.

Als uw toestel moet aangesloten worden , zorg ervoor dat alle aansluitingspunten voorzien zijn, zodat onze chauffeur het toestel gebruiksklaar kan installeren. Wij trekken geen elektriciteitskabels of leidingen door. Als dit nog moet gebeuren, raden we aan om contact op te nemen met een elektricien of loodgieter.

De trap naar boven moet toegankelijk en breed genoeg zijn. Als u niet zeker bent over de toegankelijkheid van een toestel via de trap, kan u een foto van de trap doormailen naar internet@loeters.be.

Een draaitrap is helaas niet haalbaar om een witgoed toestel naar boven te brengen. Andere trappen moeten wel toegankelijk zijn om uw toestel te leveren op verdiep indien deze breed genoeg is.

 

Dag van afspraak van levering

1. U ontvangt onmiddellijk een orderbevesting in uw mailbox.
2. Daarna ontvangt u een tweede mail met een kalender waarop u een dag van levering kan kiezen . Of u ontvangt van ons een telefoontje om een leveringsdag af te spreken.
3. Op de dag van levering: Volg uw bestelling via het Track & Trace systeem van de externe transportdienst. Of ontvang van ons een telefoontje dat onze chauffeur voor of na de middag komt.


© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap