De inhoud van uw wasmachine

De grootte van de inhoud van uw wasmachine is afhankelijk van enkele zaken: met hoeveel bent u thuis, hoeveel keren wast u per week, wil u ook donsdeken wassen, ... . Als u niet zeker bent hoe groot uw wasmachine moet zijn, kan u altijd op zoek gaan naar een wasmachine met beladingssensor (iDos, Autodose, 6th Sense, ...) . Dit zorgt ervoor dat uw wasmachine steedsde juiste hoeveelheid water en wasmiddel gebruikt ook al is de wasmachine meer gedeeltelijk gevuld.

7 kg

Woont u alleen of met 2 en wast u maar een aantal keren per week? Dan is een wasmachine van 7 kilo of kleiner iets voor u (en uw partner).

8 kg

Is uw gezin woont groter (1 à 2 kinderen) en moet u dus wat vaker wassen per week? Dan is een wasmachine met een inhoud van 8 kilogram geschikt voor u.

9 kg

Hebt u een nog groter gezin (3 kinderen of meer) of wast u meer dan gemiddeld? Dan neemt u best een wasmachine met een minimale inhoud van 9kg. Deze is voldoende groot om aan uw wasnood te voldoen.

10 kg

Bent u op zoek naar een wasmachine die niet enkel voor privé gebruik geschikt is, maar ook professioneel gebruikt kan worden? Neem dan een wasmachine met een inhoud van minstens 10 KG. Deze zal dan voldoende groot zijn om mee te kunnen werken. Indien u het gebruiksgemak nog wil verhogen, neem dan een wasmachine met reloadfunctie. Deze reloadfunctie zorgt ervoor dat u kledij aan uw was kan toevoegen zonder te wascyclus te moeten stilleggen of pauzeren.