Uitloop Kraan

Moderne kranen hebben verschillende moderne snufjes. Wil u de kraan draaien, wil u de sproeier uittrekken, ... ? dit kan nu allemaal. Hieronder een overzicht van wat er allemaal kan. *Naast deze mogelijkheden voor uw kraan, denkt u nog best even na of u een eengreepskraan of een tweegreepskraan wil. Met een eengreepskraan bepaalt u met 1 hendel gemakkelijk de temperatuur van het water. Heeft u nostalgie naar vroeger of zoekt u een landelijke stijl, dan is de tweegreepskraan iets voor u. Een tweegreepskraan heeft 2 hendels (1 voor koud, 1 voor warm water) om de 2 temperatuur te bepalen

uittrekbare uitloop

De uitloop kan worden uitgetrokken, waadoor de volledige spoelbak te bereiken is. De waterstraal kan niet worden aangepast, waarmee bedoeld wordt dat er geen sproeier kan van gemaakt worden.

uittrekbare sproeier

De uitloop kan worden uitgetrokken en de waterstraal kan worden aangepast van een "gewone waterstraal" naar eventueel een sproeier. Deze kranen hebben vaak een bolvormige uitloop.

zwenkbare uitloop

Deze kranen worden bevestigd op de spoelbak. De uitloop kan naar links of rechts bewegen, maar de volledige kraan zal meebewegen.

flexibele uitloop

Deze kranen hebben een uitloop die volledig los hangt, deze wordt dus niet terug in de kraan "gestopt" bij het niet gebruiken van de kraan. De kraan heeft geen functie om de waterstraal aan te passen naar "sproeier"

flexibele sproeier

Deze kranen hebben een uitloop die volledig los hangt, deze wordt dus niet terug in de kraan "gestopt" bij het niet gebruiken van de kraan. De kraan heeft een functie om de waterstraal aan te passen naar "sproeier"

muurmontage

Deze kranen worden bevestigd aan de muur. Deze kranen hebben geen speciale uitloop, waarmee wordt bedoeld dat de uitloop niet uittrekbaar is en/of er geen sproeier mogelijk is.

vaste uitloop

Deze kranen worden bevestigd op de spoelbak. De uitloop kan niet bewegen en staat dus vast.