Nu: solden bij Loeters!

Levering met *Full service

Ja, ik neem een levering met full service

Bij het kopen van een toestel via onze webshop, kun je kiezen voor levering met "aansluiting".

Waarom kiezen voor full service?

Als je niet kiest voor onze afhaalkorting in onze winkels, dan wil je vermoedelijk een levering met 'alles erop en eraan.' Dat betekent dat wij de toestellen afzetten op de plaats in huis dat jij wenst én dat wij het toestel voor u uitpakken. Bovendien sluiten we sommige toestellen aan op een standaard stopcontact en aan-en afvoer. De deur wisselen van kant is een extra optie waarvoor er moet betaald worden. Wanneer we jouw toestel uitpakken, nemen we het verpakkingsmateriaal ook mee uiteraard.
De leveringsmogelijkheden van onze grote witgoed huishoudtoestellen vind je in het overzicht hieronder

 

Als de optie van full service niet bij het toestel op onze website vermeldt staat, dan zijn wij niet zeker of full service mogelijk is. Bel ons dan even op +3259/ 33 16 25 voor een levering met de beste service.

Voor onze kleinere witgoed toestellen zoals een dampkap, kookplaat, microlfoven, oven, stofzuiger en sanitair is full service niet van toepassing. Op deze kleine toestellen geven wij ook een afhaalkorting als je zelf komt afhalen in onze winkels.

Onze toestellen met beschadigde verpakking zijn voor afhaling in onze winkel. Bel ons even op +3259/33 16 25 voor meer info.

Bij Amerikaanse koelkasten. Bij zelf afhaling in onze winkels, krijgt u een mooie afhaalkorting van 45 euro.

Bij aankoop van een 'inbouwtoestel met installatie' vragen wij om een foto door te sturen van de huidige situatie naar internet@loeters.be en dan zetten wij uw toestel klaar voor installatie.

Hierbij geven wij nog enkele richtlijnen mee zodat uw full service vlot verloopt:

Als je wenst dat wij het oud apparaat meenemen, vragen wij om het toestel klaar te zetten aan de voordeur.

Zorg ervoor dat alle aansluitingspunten voorzien zijn, zodat onze chauffeur het toestel gebruiksklaar kan installeren. Wij trekken geen elektriciteitskabels of leidingen door. Als dit nog moet gebeuren, raden we aan om contact op te nemen met een elektricien of loodgieter.

De trap naar boven moet toegankelijk en breed genoeg zijn. Als je niet zeker bent over de toegankelijkheid van een koelkast via de trap, kan je een foto van de trap doormailen naar internet@loeters.be.

Een draaitrap is helaas niet haalbaar om een groot witgoed toestel naar boven te brengen. Side by side's en fornuizen worden niet via de trap naar boven gebracht.

 

Dag van afspraak van levering

1. Bedankt voor je aankoop bij Loeters! Je ontvangt onmiddellijk een orderbevesting in je mailbox.
2. Je ontvangt een tweede mail met de verzendbevestiging waarop u een dag van levering kan kiezen . Of je ontvangt van ons een telefoontje om een leveringsdag af te spreken.
3. Op de dag van levering: Volg je bestelling via het Track & Trace systeem van de transportdienst. Of ontvang van ons een telefoontje dat onze chauffeur voor of na de middag komt.
4. Zorg dat je thuis bent, dan kunnen wij zorgen voor jouw full service :-) !

Tot dan!


© 2019 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be