Grote voorraad goedkoop, direct beschikbaar!

Koel-vriescombinaties

MEEST VERKOCHTE TOESTELLEN

7000m² stock voorraad "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering
Koel vriescombinatie goedkoop kopen bij Elektro Loeters

Voor wie een beperkte ruimte heeft in de keuken is een koel vriescombinatie de ideale oplossing, een koelkast en diepvriezer in één toestel! Wij zoeken steeds naar de beste en energiezuinige koel vriescombinatie die bij u past, met energieklasse A, A+ tot A+++. U heeft daarbij ook de keuze uit een koel vriescombinatie met vriesvak bovenaan of onderaan. Let ook op de aanwezigheid van NoFrost in uw diepvries. Ijsvorming in uw diepvries is zo verleden tijd.Voor het langer bewaren van uw verse voeding kunt u rekenen op extra vernuftige koel vriescombinaties van AEG, nl. LongFresh, Bosch en Siemens met VitaFresh of Liebherr met de BioFresh systemen. Daarnaast kunt u ook steeds koel vriescombinaties kopen van andere kwalitatieve merken zoals Whirlpool, Samsung, Smeg, Beko en veel meer...
Elektro Loeters heeft steeds een ruime voorraad onmiddellijk beschikbare toestellen in de winkels, zodat u uw koel-vriescombinatie meteen kan ophalen bij aankoop. Betaal nu een voorschot online via onze website en betaal de rest in de winkel. Ontvang een afhaalkorting bij afhaling of krijg een snelle levering. In uw Loeters winkel kan u betalen met ecocheques, zowel in papieren vorm als elektronisch. Heeft u uw toestellen niet meteen nodig? Bij Loeters stockeren wij uw toestellen gratis tot zes maanden mits betaling van een voorschot van slechts 10%.
Bij levering neemt Elektro Loeters uw oud toestel mee. In onze "externe leveringsdienst" is de optie van Full-Service ook mogelijk, voor een meerprijs van slechts 19 euro. Uw nieuw vrijstaand toestel wordt dan geleverd, uitgepakt en aangesloten. Levering t.e.m. derde verdiep in een huis zonder lift bij selecte toestellen. Bij onze "eigen leveringsdienst" voor aankoop van vrijstaande toestellen uit de winkel is de aansluiting inbegrepen in de levering. Levering op verdiep is mogelijk indien er een lift beschikbaar is. Elektro Loeters biedt u bovendien de mogelijkheid voor verlengde garantie op de meeste toestellen voor slechts 59 euro.
Door onze gigantische stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in elektro. Bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen bieden wij u een nog scherpere setprijs aan. U kan uw prijsaanvraag mailen (internet@loeters.be) of rechtstreeks aanvragen via onze website, kies uw toestel en klik op "offerte aanvragen".
Kortom, bij Loeters doen we er alles aan om u een minimale prijs en maximale service te bieden. Voor meer informatie over energiezuinige koelkasten bij Loeters kan u terecht in 1 van onze 8 winkels, op het nummer 059/33 16 25 of u kan ons mailen op het emailadres internet@loeters.be.
© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap