KOOP NU uit voorraad, onmiddellijk beschikbaar!

Eéngreepskraan

Filters tonen
Uitloop kraan Uitleg
Kleur
Merken
Op voorraad in winkel
1 | 2 | ... | 76 |
906 artikels gevonden
1 | 2 | ... | 76 |
7000m² stock voorraad "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of bij levering

Kraan goedkoop kopen bij Elektro Loeters

Advies over onze kranen:

- Vaste uitloop: Deze kranen worden bevestigd op de spoelbak. De uitloop kan niet bewegen, de uitloop staat dus vast. Voorbeeld hiervan is artikel 520398.

- Zwenkbare uitloop: Deze kranen worden bevestigd op de spoelbak. De uitloop kan naar links of rechts bewegen, maar de volledige kraan zal mee bewegen. Voorbeeld hiervan is artikel 512893.

- Uittrekbare uitloop: De uitloop kan worden uitgetrokken, waardoor de volledige spoelbak te bereiken is. De waterstraal kan niet worden aangepast, daarmee bedoel ik dat er geen sproeier kan van gemaakt worden. Voorbeeld hiervan is artikel 518296.

- Uittrekbare sproeier: De uitloop kan worden uitgetrokken en de waterstraal kan worden aangepast van een “gewone waterstraal” naar eventueel een “sproeier”. Deze kranen hebben vaak een meer bolvormige uitloop. Voorbeeld hiervan is artikel 512917.

- Flexibele uitloop: Deze kranen hebben een uitloop die volledig los hangt, deze wordt dus niet terug in de kraan “gestopt” als het ware bij niet gebruiken van de kraan. De kraan heeft geen functie om de waterstraal aan te passen naar “sproeier”. Voorbeeld hiervan is artikel 39840250.

- Flexibele sproeier: Deze kranen hebben een uitloop die volledig los hangt, deze wordt dus niet terug in de kraan “gestopt” als het ware bij niet gebruiken van de kraan. De kraan heeft een functie om de waterstraal aan te passen naar “sproeier”. Voorbeeld hiervan is artikel 514246.

- Muurmontage: Deze kranen worden bevestigd aan de muur. Deze kranen hebben geen speciale uitloop, daarmee bedoel ik dat de uitloop niet uittrekbaar is en/of er geen sproeier mogelijk is.

© 2021 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
ONZE 8 WINKELS MET AFHAALKORTING
+32 59 331625
Koop nu uit voorraad, onmiddellijk beschikbaar!