KOOP uit onze GROTE VOORRAAD, onmiddellijk beschikbaar!

Was en droog combinatie inbouw

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.


Filters tonen
Inhoud wassen Uitleg
Inhoud drogen Uitleg
Energieklasse Uitleg
Zwiersnelheid Uitleg
Merken
Op voorraad in winkel
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

INBOUW WAS DROOGCOMBINATIE KOPEN BIJ ELEKTRO LOETERS
Ontdek nu de grote voorraad aan de laagste prijs in onze winkel
U kan een was droogcombinatie perfect laten inbouwen, zodat de was droogcombinatie netjes ingewerkt is in uw interieur. De was droogcombinatie is de ideale oplossing indien u een kleine ruimte heeft. Het is een wasmachine en droogkast in 1 toestel ofwel ook wel bekend als een 2-in-1 combinatie. Meteen na het wassen kan het droogprogramma automatisch opstarten. De was droogcombinatie is een condensatie droogkast met afvoer. Het verbruik van een was droogcombinatie ligt iets hoger, zowel qua water als stroom. U heeft steeds de keuze uit een vrijstaande of inbouw was droogcombinatie. Bij Elektro Loeters bieden we een ruim aanbod aan was droogcombinaties van AEG, Bosch, Whirlpool, Siemens, Samsung en meer, telkens met hun eigen uitgebreide productinformatie. Wil u graag een was droogcombinatie kopen en heeft u wat meer informatie nodig? Aarzel niet om ons te contacteren bij uw aankoop. Onze toestellen zijn ook onmiddelijk beschikbaar om mee te nemen. Bovendien kan je bij Loeters heel wat was droogcombinaties met ecocheques betalen. Alles om u textiel in te wassen en drogen bij loeters.be Elektro Loeters geeft je exra veel reden om online u was droogcombinatie te bestellen. Dankzij onze webshop kan je gemakkelijk van thuis uit bestellen en laten leveren. Je moet niet meer de hele stad aflopen om de perfecte was droogcombinatie te vinden, je vindt ze allemaal onder één dak op loeters.be. Hierdoor hoeft het ook nooit meer tijdrovend te zijn en kan je met één simpele klik op de muis bestellen. Met een handige navigatie in de shop en duidelijk overzicht u alle wasmachines vinden die u zich maar kan bedenken. Op zoek naar een betaalbaar toestel van topkwaliteit? Bekijk snel ons assortiment goedkope was droogcombinaties en geniet van onze snelle levering en de beste service!
© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap