Grote voorraad SOLDEN, bestel tijdig uw toestellen!

2-deurs Koelvriescombinatie inbouw

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij mogelijks nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Filters tonen
Scharniersysteem Uitleg
Hoogte koelvries Uitleg
Energielabel Uitleg
No Frost Uitleg
Vershoudzone Uitleg
Merken
Op voorraad in winkel
1 | 2 | ... | 9 |
98 artikels gevonden
1 | 2 | ... | 9 |
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Inbouw koelvriescombinatie goedkoop kopen bij Elektro Loeters
Ontdek nu onze grote voorraad inbouw koelvriescombinaties aan de laagste prijs in één van onze winkels!
Bij het kopen van een inbouw koel vriescombinatie bij Elektro Loeters heeft u de keuze uit onmiddellijk beschikbare inbouw koel vriescombinaties van de beste merken. Onze inbouw koel vriescombinaties hebben volledig afgewerkte zijden en vaak ook nog extra opties zoals waterverdeler of ijsverdeler. Het is een pluspunt als het diepvriesgedeelte van de inbouw koel vriescombinatie over NoFrost beschikt. U hoeft het toestel dan niet meer jaarlijks te ontdooien. Diepvriezers met NoFrost zorgen voor optimaal comfort want u hebt geen ijsvorming meer! Alle inbouw koelvriescombinaties beschikken tevens over een eigen uitgebreide productinformatie. Bekijk zeker al onze inbouw koelvriescombinaties online of kom langs in één van onze winkels.
Onze toestellen zijn ook onmiddellijk beschikbaar om mee te nemen en u krijgt er bovendien een afhaalkorting bij afhaling bovenop.
Elektro Loeters geeft u extra veel reden om online u koelvriescombinatie te bestellen. Dankzij onze webshop kan je gemakkelijk van thuis uit bestellen en laten leveren. Je moet niet meer de hele stad aflopen om de perfecte koelvriescombinatie te vinden, je vindt ze allemaal onder één dak op loeters.be. Hierdoor hoeft het ook nooit meer tijdrovend te zijn en kan je met één simpele klik op de muis bestellen. Met een handige navigatie in de shop en duidelijk overzicht kan u alle koelvriescombinatie vinden die u zich maar kan bedenken. Op zoek naar een betaalbaar toestel van topkwaliteit? Bekijk snel ons assortiment goedkope koelvriescombinaties en geniet van onze snelle levering en de beste service!
Elektro Loeters biedt u bovendien de mogelijkheid voor verlengde garantie op de meeste toestellen voor slechts 59 euro.
Door onze gigantische stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in elektro. Bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen bieden wij u een nog scherpere setprijs aan. U kan uw prijsaanvraag mailen (internet@loeters.be) of rechtstreeks aanvragen via onze website, kies uw toestel en klik op "offerte aanvragen".
Kortom, bij Loeters doen we er alles aan om u een minimale prijs en maximale service te bieden. Voor meer informatie over energiezuinige koelkasten bij Loeters kan u terecht in één van onze acht winkels, op het nummer 059/33 16 25 of u kan ons mailen op het emailadres internet@loeters.be.
© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap