Maak van goedkoop kopen een gewoonte

Vaatwassers inbouw

ONZE BESTSELLERS

Door onze échte winkels kan u uw toestel onmiddellijk meenemen of krijgt u een snelle levering
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10%, en wij stockeren uw toestellen tot 3 maanden.
Betaal enkel een voorschot via de website en de rest bij afhaling
Klik hier voor ons advies over inbouw vaatwassers

Inbouwvaatwasser kopen bij Elektro Loeters
Een volledig integreerbare vaatwasser of half integreerbare vaatwasser is onze specialiteit. Wij verkopen kwalitatieve merken als AEG, Siemens, Bosch, Whirlpool, Neff aan de laagste prijs. Verlengde waarborg is mogelijk tot 5 jaar op alle types vaatwasser in ons gamma.
Het type inbouw vaatwasser wordt bepaald door het bedieningspaneel aan de voorzijde van het toestel (integreerbaar) of de bovenzijde (volledig integreerbaar).
Wij bieden u een ruime keuze aan. In de meeste gezinnen wordt een standaard vaatwasser gekozen met een onderbouwhoogte van minstens 81cm hoog. Uitzonderlijk dienen de extra hoge vaatwassers (XXL) voor keukens met een onderbouwhoogte van 86cm hoog. Als geen van deze beide formaten een oplossing bieden in jouw keuken, dan hebben wij ook de compacte en extra smalle vaatwassers van 45cm breed of hoog. Voor vragen over onze ruime voorraad vaatwassers, kom dan naar jouw dichtsbijzijnde Loeters winkel of bel ons op +32 59 33 16 25.
Loeters tip bij vaatwassers:
Vul zout en glansspoelmiddel tijdig bij of gebruik 3-in-1 vaatwastabletten.
Open de vaatwasser niet tijdens het programma.
© 2019 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be