Grote voorraad SOLDEN, bestel tijdig uw toestellen!

Kookplaat met ingebouwde dampafzuiging

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij mogelijks nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Filters tonen
Nisbreedte (mm) Uitleg
Nisdiepte min Uitleg
Breedte kookplaat Uitleg
Plaatsing in het werkblad Uitleg
Type afzuiging Uitleg
Merken
Op voorraad in winkel
1 | 2 | 3 |
31 artikels gevonden
1 | 2 | 3 |
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Kookplaat met afzuiging in werkblad kopen? Koop 2 toestellen in 1 bij Elektro Loeters!

Een dampkap in het werkblad zorgt voor grenzeloze vrijheid bij het inrichten van je keuken. Van kookeiland tot wandopstelling en van één tot vijf kookzones … de mogelijkheden van werkbladafzuiging zijn eindeloos!

Het is stijlvol en discreet, zonder in te boeten aan functionaliteit. De werkbladafzuiging is namelijk geïntegreerd in de inductiekookplaat. Makkelijk én efficiënt!

Jouw ideale werkbladafzuiging

Ons gamma ziet er niet alleen gestroomlijnd uit, het is ook uiterst performant. Je kan kiezen uit werkblad afzuiging aan de achterkant of in het midden van de kookplaat. Sommige modellen werken met een afzuigtoren, andere met een elegant rooster. Aan jou de keuze!

Kookplaat met afzuiging in werkblad kopen?

Heb je interesse om de afzuiging in het werkblad van je keuken te integreren? Dan zit je bij Elektro Loeters meer dan goed! Doe inspiratie op op onze website of ga eens langs in onze winkels voor advies over werkbladafzuiging die bij jouw kookgewoontes past!

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap